top of page

TROOST VOOR COOL

Troost voor Cool is een zomerproject van Theater Babel Rotterdam, waarin ik met spelers van het gezelschap de wijk intrek. Na Zelfportretten van Delfshaven verkennen we nu de Cool-wijk, de wijk rondom ons theater. Via scènes over troost gaan we met Babel theatrale ontmoetingen aan met buurtbewoners en bezoekers van de wijk. Wat gaf jou troost in de afgelopen maanden? Hoe biedt kunst troost? Iedere speler maakt en speelt een persoonlijke scène en laat zo de kracht van (inclusieve) kunst zien: de kracht van troost en verbinding.

Van 14 juli tot 13 augustus trekken we elke dinsdag- en donderdagmiddag de Cool-wijk in. Tussen 13:00 en 15:00 uur houden we halt op een plein of een straathoek en spelen voor iedereen die we tegenkomen. 

 

SLOT-PERFORMANCE

Op donderdag 27 augustus organiseren we om 15:00 uur een slot-performance in Theater Babel Rotterdam aan de Eendrachtsstraat 81. We delen nog één keer onze troost-scènes en vertellen over onze belevenissen tijdens onze tour door de wijk. Wil je erbij zijn? Fijn! Tickets zijn gratis, maar we vragen je wel te reserveren via deze link.

 

Troost voor Cool wordt ondersteund door het Fonds Podiumkunsten

#balkonscenes

FPK_LOGO-WEB-S.jpg
bottom of page